Bedden markeer machine

De KOBO bedden markeer machine is ontwikkeld om op zandgrond te kunnen markeren. Waardoor later de potten/containers geplaatst kunnen worden In een rechte lijn en afstand van elkaar.

Bedden markeer machine

knip-steek machine
Type 210

De KOBO steek-knip machine, steekt en knipt haag planten in cilindrische of conische planten. Door het door ons speciaal ontwikkelde snelwissel systeem, kunnen werktuigen snel en door 1 persoon  worden gewisseld.

ingaasmachine
type 17

De KOBO ingaasmachine is ontstaan  door te veel stilstand  met bestaande machines. Waardoor er altijd hoge onderhoudskosten waren en veel stilstand was. De machine is simpel geconstrueerd, zodat iedereen met deze machine werken kan.

Ingaasmachine

plantgaten boormachine

De KOBO plantgaten boormachine boort snel en efficiënt! Dit kan op 2 van 750 mm hartafstand. Of op 3 met een hartafstand van 500.  er zijn verschillende boren leverbaar de grootste is 450mm op 1 enkele motor.

wortel inwikkel machine

De wortel inwikkel machine is ontstaan door de vraag vanuit Rusland. Waar ze rozen wortels willen verpakken ter bescherming tegen uitdrogen. Waarna het verstuurd kan worden.

wortel inwikkel machine

gebruikte machines

KOBO Mechanisatie biedt ook gebruikte machines aan. Wilt u meer informatie over onze gebruikte machines?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.